Prázdniny – vícedenní závody, soustředění, světové akce …

První prázdninový víkend: CSM – Šumperský divočák, 3denní závody s vloženým OŽ, zúčastnila se početná 17 členná výprava. Na Plzeňsku se konalo juniorské MS, JWOC, jako fanoušek úspěšného Czech týmu se zúčastnila Zdenka, Maroš jako pořadatel, doprovodné závody KWAK Czech O Tour běhali 2 účastníci, Pospíšilovi. HSH Vysočina Cup běželo 10 členů klubu, L. Petrželová 7. v D21A a J. Ostřanský 2. v H80. Předseda Václav a M. Poklop odjeli v červenci mapovat na daleký Tchai – wan. Dorostenky Eliška a Ema spolu s Jindřichem Benešem se zúčastnili v prvním červencovém týdnu soustředění TSM ve Vysokých Tatrách.

Terka Janošíková odjela reprezentovat ČR na sprintové MS do Edinburghu, které se konalo 12. – 16. 7. Její výsledky: sprint 25. místo, knock out sprint postup až do semifinále, ve kterém doběhla 5., celkově 13. Sprintové štafety vyšly českému týmu nejlépe, Terka opět prokázala silný závěrečný finiš, velká bedna 4. místo. Děkujeme za bojovné výkony. Vše o MS, včetně postupů a map najdete zde: https://orienteering.sport/live/. Reprezentaci čeká ještě lesní ME, v maďarském Móru, 16. – 20. 8., Terka je už nominována.

Vícedenní polské závody Sudety Cup se konají téměř za kopcem, v resortu Czarna Góra, 25. – 28.7., zúčastní se 15 členná výprava Severky.

Srpnová soustředění, která pořádáme ve vlastní režii: švédská Mora, 4. – 10. 8., přihlášeno 19 účastníků, klubové soustředění v Kunčicích od 18. do 23. 8., na Chatě U Profesora, přihlášeno 43 účastníků.